Hvalpetræning

Næste teoriaften om hvalpe

Grundet corona situationen bliver vores teoriaften en video som SKAL ses før man kan komme til træning!

Det er gratis og uforpligtende at deltage i teoriaftenen, men af praktiske hensyn skal man tilmelde sig enten i skranken, pr. telefon 6594 2164 eller her.

Hvis du udover teoriaften også ønsker at deltage på hvalpekurset, skal du tilmelde dig her
Træningen starter med teoriaften 
 

Du skal have været til teoriaften for at starte på et hvalpehold.

Det er i de første måneder af hvalpens liv dens personlighed dannes. Det er her, den lærer, hvad der er sjovt og hvad der er farligt og det er her, man kan forebygge rigtig mange adfærdsproblemer, hos den voksne hund.

Derfor er det vigtigt, at hvalpen får den bedst mulige start på livet.

Vores hvalpekursus starter med en teoriaften, hvor vores adfærdsrådgiver, Maria, fortæller om hvalpens udvikling til voksen hund, hvad man skal være særligt opmærksom på, og hvordan vi træner hunde her hos os - og hvorfor vi gør det sådan.

Den praktiske del af kurset strækker sig over seks gange, hvor vi arbejder med indlæring af de mest nødvendige færdigheder, som at forstå et nej, at kunne komme, når der bliver kaldt, sit, dæk og stå samt at gå i snor.

Vi bruger en del tid og energi på at arbejde med kontakten til hunden, så man får hunde, der kan koncentrere sig om ejeren, og ikke om alt det spændende, der kan distrahere i omverdenen.

Vi bruger også masser af munter tid på at se på hundene, når de leger, og derigennem lære en masse om hundesprog.

Målet med hvalpetræningen er at give hundeejeren nogle grundlæggende redskaber og viden til at få en dejlig familiehund.

Vi bestræber os på at holdstørrelsen er på max. 8 hvalpe, så der er plads til individuel undervisning.

Alle hvalpe mellem 2 og 6 måneder med gyldig vaccination er velkomne.

Træningen foregår i haven ved klinikken og koster 995 kr. (pr. 1. december 2019)


Du er altid velkommen til at kigge ind eller ringe til os på 6594 2164, hvis du har spørgsmål til træningen.
 

Hjælp, jeg kan ikke nå det...!

Der kan være mange grunde til, at man ikke kan nå til hvalpetræning.
Skæve arbejdstider er den, vi oftest støder på. Der er ikke meget ved at gå til træning, hvis man ikke kan komme hver anden gang, fordi man arbejder aftenvagt.

Derfor kan man alligevel have brug for hjælp til at komme godt fra start, og vi tilbyder derfor hvalpe start-konsultationer.
I får en time med Maria, vores adfærdsrådgiver, og Jeres hvalp. Børn er meget velkomne til at være med.

Indholdet bestemmes af jeres behov og interesser, så I får den vejledning, I har brug for til at få startet godt ud med netop jeres hvalp. Oftest er timen en kombination af praktisk træning og teori.

En hvalpe start-konsultation kan ikke erstatte den miljøtræning og socialisering, man får ved at gå til hvalpetræning, men den er meget bedre end ingenting og kan hjælpe jer videre, så I får den dejlige hund, I har drømt om.

En hvalpe-start-konsultation koster 450,- kr.