Kiropraktik

Kiropraktik går ud på at forbedre eller genoprette bevægeligheden i et eller flere af kroppens led - primært i rygsøjlen. Når disse led har nedsat bevægelighed, påvirker det dyrets mulighed for at udføre ellers normale bevægelser.

Nedsat bevægelighed medfører forandringer i nervesystemet, som betyder, at hele kroppen såsom koordineringsevne, muskelopbygning og stabilisering af led påvirkes negativt.

Med en ganske lille, meget hurtig og præcis bevægelse løsnes det led, som måtte være for stift eller låst på dyret. Herved stimuleres nervesystemet til at genoptage fuld funktion. Når bevægelsen er udført, frigiver kroppen sin egen smertestillende medicin kaldet endorfin. Endorfin kan være 10-200 gange så effektivt som morfin. Kiropraktisk behandling er altså også en meget smertelindrende behandling og helt uden brug af medicin og uden bivirkninger.

Behandlingen giver dyret mulighed for fri bevægelse uden smerter og genskaber nervesystemets muligheder for fin koordination af både bevægeapparatet og de indre organsystemer.

Kiropraktik på dyr er meget skånsomt, hvorfor de fleste dyr synes det er rart at blive behandlet. 

 

 Priser

Kiropraktisk udredning: 1003 kr 

Efterfølgende behandlinger: 646 kr 

5 turs kort med 5 behandling gratis: 2720 kr

 

  line