Naturmedicin

Alternative behandlingsmetoder er blevet mere og mere udbredte - både til mennesker og dyr i de senere år. Her på Dyrenes Klinik kan vi tilbyde behandling med homøopati, blomstermedicin og anden naturmedicin. Ved alternativ behandling forsøger vi at stimulere dyret til selvhelbredelse.

Det vil sige, at dyret hjælpes i balance, så det selv bliver i stand til at bekæmpe sin sygdom frem for at vi med medicin overtager styringen og slår sygdommen ned. Lykkes dette vil vi ofte se, at dyrets immunforsvar og almene sundhedstilstand bliver bedre.
 

Hvilke sygdomme kan behandles alternativt?

I princippet kan alle lidelser hos dyr behandles med alternativ medicin. Det er dog vigtigt, at få dyret grundigt undersøgt af en dyrlæge for at få diagnosen fastslået og for at diskutere fordele og ulemper ved at behandle alternativt frem for traditionelt.

Meget ofte vil vi lade traditionel behandling gå hånd i hånd med mere alternativ behandling.

På Dyrenes Klinik har vi gode erfaringer med behandling af muskel- skeletlidelser (forstuvninger, gigttilstande, diskusprolaps etc.), mave-tarmforstyrrelser (f.eks. kronisk diarre), reproduktionsforstyrrelser (falsk drægtighed, manglende løbetider), hudproblemer og psykiske og mentale problemer hos hund og kat.