Corona Virus

corona

Vi har åbent for hvalpetræning 
Tiltag på klinikken vedr. Corona

VI HAR ÅBENT
...  men Danmark er Corona-ramt og det skal vi her på Dyrenes Klinik selvfølgelig også forholde os til.

Derfor vil I opleve lidt forandringer det næste stykke tid.

Grundet den generelle oplukning i Danmark har vi valgt at arbejde næsten normalt, men med almindelige forholdsregler omkring at holde afstand og spritte af m.m. 

Vi opfordrer alle, som har symptomer eller som har været i kontakt med smittede personer, til at aflyse/udsætte deres tider eller finde andre der kan komme med dyret.

Vi henstiller til, at der så vidt muligt kun kommer én person pr. dyr.

Samtidig opfodrer vi alle til at følge sundhedsstyrelsens råd om god hygiejne og ingen kropskontakt når man er i klinikken.

Vi håber på, med disse tiltag, at komme igennem denne periode uden det kan mærkes alt for meget hos jer og jeres kæledyr.

I er altid velkomne til at ringe på 65 94 21 64 hvis I har yderligere spørgsmål.

 

Vores hundeskole 

Vi starter nye hvalpehold op 

Den første tid med hvalpen er utrolig vigtigt. Det er her man skaber fundament for en livslang relation. På Dyrenes Klinik ser vi vores hvalpehold som en vigtig del af denne proces. 

Vi har derfor valgt at åbne op for nye hvalpehold, med start i uge 18 

På grund af coronavirus har vi valgt at lave nogle nye tiltag, hvilket blandt andet betyder at der kun kan være 6 hvalpe på hvert hold og kun én person med pr. hund. På træningsbanen holder vi selvfølgelige afstand og der vil være mulighed for hånddesinfektion. 

Vores hvalpeaften, som normalt holdes på klinikken og er obligatorisk for at man kan starte til træning, bliver en video man får tilsendt et link til. Denne video skal ses før man kan komme til træning. 

Hvis du er interesseret i at deltage i vores hvalpetræning så kan du tilmelde dig her

Vi opfordrer til at man stadig følger sundhedsstyrelsens anbefalinger, at er man det mindste syg bliver man hjemme og melder afbud til træning på tlf. eller mail til klinikken. 

 

 
 

91526804 160214631825298 8243274952472526848 n