Jørgen Nielsen
Dyrlæge, Partner

 

Jørgen fik eksamen som dyrlæge i 1985. Han arbejdede efterfølgende på forskellige klinikker, også i landpraksis med køer, fjerkræ og alt hvad det nu indebærer.

I 1997 realiserede han en drøm om at blive selvstændig og overtog Dyreklinikken i Korup. I 2003 blev klinikken døbt om til Dyrenes Klinik og flyttede ind på Åbakkevej, hvor vi bor nu. Under sit dyrlægestudium blev Jørgen interesseret i akupunktur og homøopati, som alternativer til de traditionelle behandlingsmetoder.

I 1995 fik han eksamen i Veterinær Homøopati i IAVH-regi (IAVH = International Association for Veterinary Homoeopathy). Siden 2005 har han kunnet kalde sig IVAS-eksamineret veterinærakupunktør (IVAS = International Veterinary Acupuncture Society) .

Jørgen er meget interesseret i det, man kalder “den medicinske patient”. Altså når kroppen ikke fungerer, fordi der er en infektion eller et organ, som ikke kører optimalt. Det sker slet ikke så sjældent, at vi finder ham med næsen i blodprøver og laboratoriesvar længe efter lukketid på jagt efter løsningen på, hvad der foregår i et sygt dyr.

I privaten er børnene flyttet hjemmefra, men hunden (som ikke længere er den på billedet, men i dag er et lille spansk gadekryds) Arya og konen Kirsten (som er dyrlæge i Højby) holder ham fortsat godt beskæftiget. Det samme gør haven på 10.000 kvadratmeter, som holdes under kontrol med buskrydder, motorsav og plænetraktor.

Vi nyder godt af, at han er en fantastisk kok, der holder af at eksperimentere og lade os prøvesmage og er der ellers tid til overs, spiller han også gerne golf.

Seneste kurser:

« Tilbage      

 

 Line Rühmecke-Jepsen
Dyrlæge, Partner

 

Line har været hos os siden 2010, hvor hun startede med at komme i praktik for som nyuddannet dyrlæge at få noget erfaring. Hun gjorde sig hurtigt uundværlig - for hun kombinerer latter og et muntert sind med en skarp hjerne og masser af energi. Det kan vi godt lide!


Hun er en dygtig kirurg og meget glad for at arbejde med alle former for kirurgi.

Hun har også flere kurser i fysioterapi og har taget en efteruddannelse i kiropraktik i Tyskland.

De fleste af vores kunder lægger mærke til Lines lyse sind og det påvirker også dyrene. I den tid hun har været hos os, har vi set hende hjælpe flere hunde med forvandlingen fra angst hund med mundkurv, knurren og bideforsøg til venlige, forsigtige hunde, der kan undersøges og behandles - i nogle tilfælde også uden mundkurven.

Line er godt gift, mor til to små drenge Willum og Bille og en dejlig labradoodle Arthur. 

Seneste kurser:

IAVC certificeret kiropraktor
Halthedsdiagnostik
Fysioterapi
Bløddelskirurgi
Hudproblemer og allergi

 

« Tilbage      

 

 Andrea Wright Jørgensen
Dyrlæge, Partner

 

Andrea har været hos os siden april 2014, hvor hun startede som barselsvikar for Line.

Hun kom til os efter en endt barselsorlov og fem gode år på Nordfyns Dyreklinik.

Vi bemærkede hurtigt, at hun udstråler en stilfærdig ro, som får de fleste dyr (og os andre) til at tage det roligt i hendes selskab - at hun så samtidig er kvik og slagfærdig er jo bare et plus.

Andrea fik eksamen som dyrlæge i 2008. Hendes speciale handlede om hjertelidelser, og sammen med kirurgi og reproduktion er det stadig områder, som har hendes store interesse.

Andrea har udpræget kattetække, og privat bor hun da også sammen med en af slagsen Tibia (en blandet langhårskat). Hun har også en munter hund Atlas (Nova Scotia Duck Tolling Retriever) og en dejlig lille søn Lucas - og de tre til sammen, ved godt hvad Andrea's fritid skal bruges på.Seneste kurser:
Laserbehandling
Reproduktion
Ultralydsscanning
Øjensygdomme
Tandbehandling
Diverse konferencer i Danmark og England

« Tilbage      

 

 Mette Bisgaard
Aut. veterinærsygeplejerske

 

Mette er udlært her hos os i 2010. Undervejs i læretiden kom hun til at true med, at hun ville blive her altid og hun blev taget på ordet, for Mette er ikke bare en dygtig sygeplejerske, hun er også en herlig kollega.

Hun er vores faste operationssygeplejerske, for hun synes operationer og "alt det med bedøvelse" er spændende. Dertil kommer, at hun har en stærk sans for detaljer og et godt overblik - og det er jo bestemt ikke uvæsentligt, når man arbejder med bedøvede dyr!

Før hun startede hos os var Mette grafiker, men efter ti år fik hun nok af at sidde og stirre på tryksager og grafisk design og valgte at forfølge drømmen om at blive veterinærsygeplejerske.

Mette drømmer om igen en dag at få egen hund. Favorit racen er den tyske ruhår. Men sådan en er der hverken plads eller tid til i hverdagen som hårdtarbejdende mor til en livlig datter.


Foreløbig nøjes hun derfor med katten Nala og en tam og veldisciplineret dværghamster.

Seneste kurser:
Mikroskopi af blodudstrygninger og sygdomsprocesser
Laserbehandling
Tandbehandling

« Tilbage      

 

 

 DSC9047c


Maria Ann Povlsen
Veterinærsygeplejerske & Adfærdsrådgiver

 

Maria havde snigpremiere som hundetræner her på klinikken tilbage i 2014. På det tidspunkt arbejdede hun på Rynkeby Dyreklinik, hvor hun også var elev indtil hun blev færdiguddannet i veterinærsygeplejerske i 2011.

Så snart vi havde en åben plads på klinikken kontaktede vi Maria så hun kunne blive en del af vores team. 

Maria er vokset op på landet med alverdens dyr og har lige siden haft stor interesse for disse og en drøm om at blive veterinærsygeplejerske. Maria bor i Søndersø med sin kæreste, deres søn Bertram og datter Alberte og dertil to hunde - en fransk bulldog, Ailton og Marias træningshund, Alba - en FT springer spaniel.

Kurser:

2013  hundeinstruktør-uddannelsen hos "Hund og træning", og står nu for hvalpe- og hundetræningen.

2016 2 årig uddannelse som Adfærdsrådgiver, hos Hund og Træning.


Maria deltager løbende i kurser for at holde sig opdateret inden for træning, adfærd og almen sygepleje.

« Tilbage      

 

 Christina Roth Johansen
Veterinærsygeplejerske og Hundetræner

 

Da Christina var lidt yngre, end hun er nu, søgte hun uden held læreplads som veterinærsygeplejerske. Istedet blev hun uddannet frisør - og blev endda en dygtig en af slagsen. (Vi har set hende arbejde og tør godt lægge hår til!)

Men drømmen om at arbejde med dyrene var der stadig, så efter endt læretid og et par år som svend, sagde Christina sit job op og gik målrettet og beslutsomt på jagt efter et sted at blive elev.

Hun startede her i praktik i februar 2012 og vi fandt hurtigt ud af, at Christinas viljestyrke og energi skal man ikke spøge med. Efter en måned i praktik havde hun overbevist os om, at hun skulle have den elevplads, vi ikke havde!
Hun blev færdig i oktober 15 og blev straks ansat. Man skal jo ikke smide guld på gaden!


Christina elsker at træne og hun træner alt, hvad hun kommer i nærheden af - også katte og kaniner. Derfor er hun også hundetræner i Hundeskolen. Hun havde i forvejen en del erfaring (hun har selv haft gårdhund, chow-chow og schæfer) og resten har hun dels lært af Tine, dels på diverse kurser.

I fritiden er både Christina og hendes mand jægere og aktive friluftsmennesker. De deler deres hus på landet med deres jagthund Nova (formel 1 labrador x springer spaniel) deres lsøn Laurits og datter Vera 
« Tilbage      

 

 

 DSC9089c


Emilie Hansen
Veterinærsygeplejerske-elev

 

Emilie startede hos os i praktik i 2016 og vi så hurtigt at hun var en keeper – så da der blev en ledig elevplads her på klinikken var hun et sikkert valg.

Emilie har altid drømt om at arbejde med dyr og er vokset op med en hel del af slagsen lige fra fisk, fugle, marsvin, kaniner, hunde og katte. Katte er favoritdyrene og hun har da også to skønne eksemplarer derhjemme Simba og Baloo, som hun jævnligt bliver drillet med her på klinikken fordi de vejer lidt for meget…

Emilie er et ægte familiemenneske og bruger meget af sin fritid med familien og hendes gamle naboer som også er blevet som familie. 

Fagligt interesserer hun sig generelt meget for katte og deres adfærd

« Tilbage