DSC 5042small Kopi.jpg JN færdig


Jørgen Nielsen
Dyrlæge, Partner

 

Jørgen fik eksamen som dyrlæge i 1985. Han arbejdede efterfølgende på forskellige klinikker, også i landpraksis med køer, fjerkræ og alt hvad det nu indebærer.

I 1997 realiserede han en drøm om at blive selvstændig og overtog Dyreklinikken i Korup. I 2003 blev klinikken døbt om til Dyrenes Klinik og flyttede ind på Åbakkevej, hvor vi bor nu. Under sit dyrlægestudium blev Jørgen interesseret i akupunktur og homøopati, som alternativer til de traditionelle behandlingsmetoder.

I 1995 fik han eksamen i Veterinær Homøopati i IAVH-regi (IAVH = International Association for Veterinary Homoeopathy). Siden 2005 har han kunnet kalde sig IVAS-eksamineret veterinærakupunktør (IVAS = International Veterinary Acupuncture Society) .

Jørgen er meget interesseret i det, man kalder “den medicinske patient”. Altså når kroppen ikke fungerer, fordi der er en infektion eller et organ, som ikke kører optimalt. Det sker slet ikke så sjældent, at vi finder ham med næsen i blodprøver og laboratoriesvar længe efter lukketid på jagt efter løsningen på, hvad der foregår i et sygt dyr.

I privaten er børnene flyttet hjemmefra, men hunden, det lille spansk gadekryds Arya, og konen Kirsten (som er dyrlæge i Højby) holder ham fortsat godt beskæftiget. Det samme gør haven på 10.000 kvadratmeter, som holdes under kontrol med buskrydder, motorsav og plænetraktor. Dertil er Jørgen blevet beriget med hele 4 børnebørn, så der er nok at se til. 

Vi nyder godt af, at han er en fantastisk kok, der holder af at eksperimentere og lade os prøvesmage og er der ellers tid til overs, spiller han også gerne golf.

Kurser/uddannelse

« Tilbage      
DSC 5402small.jpg AW færdig

Andrea Wright Jørgensen
Dyrlæge, Partner

 

Andrea har været hos os siden april 2014, hvor hun startede som barselsvikar for Line.

Hun kom til os efter en endt barselsorlov og fem gode år på Nordfyns Dyreklinik.

Vi bemærkede hurtigt, at hun udstråler en stilfærdig ro, som får de fleste dyr (og os andre) til at tage det roligt i hendes selskab - at hun så samtidig er kvik og slagfærdig er jo bare et plus.

Andrea bidrager til en dejlig hverdag på klinikken, og er ikke bleg for at uddele sin viden til os andre.

Andrea fik eksamen som dyrlæge i 2008. Hendes speciale handlede om hjertelidelser, og sammen med kirurgi og reproduktion er det stadig områder, som har hendes store interesse.

Andrea har udpræget kattetække, og privat bor hun da også sammen med en af slagsen Tibia (en blandet langhårskat) med sin helt egen personlighed, derudover har Andrea kaninen Lepus. Andrea er mor til en dejlig søn Lucas - og de to til sammen, ved godt hvad Andrea's fritid skal bruges på.

Kurser/uddannelse

Laserbehandling
Færdiggjort 4 moduls kursus i ekkokardiografi ( hjertescanning) 
Reproduktion
Ultralydsscanning
Øjensygdomme
Tandbehandling
Diverse konferencer i Danmark og England

« Tilbage            
DSC 5295small.jpg SR færdig


Sara Risbro Brix 
Dyrlæge, Partner

 

Sara er uddannet dyrlæge i 2008, faktisk sammen med Andrea. Hun har siden endt uddannelse arbejdet på Nordfyns Dyreklinik, sammen med Andrea. Efterfølgende på Dalum Dyreklinik og senest Haarby Dyreklinik.

Sara blev ansat på Dyrenes Klinik 1 juli 2021.

Sara udstråler en enorm ro omkring sit arbejde og sine kollegaer som hurtig smitter af på både dyr og mennesker.

Hun har en særlig interesse indenfor tænder som vi glæder os meget til hun benytter sig af. Derudover elsker hun at kigge på alverdens forskellige celler i mikroskopet.

Privat bor Sara sammen med sin mand Peter og deres tre børn, Anna på 11 og Emil på 8 og Alfred der kom til verden i sommeren 2022. Dertil har de deres højt elsket kat Lakrids.  

I sin fritid nyder Sara og hendes familie at bruge naturen til oplevelser og motion. Derudover har Sara fundet en kærlig for fitnessfodbold, og ja, det prøver vi også at finde ud af hvad er.

D. 1 juli 2023 kunne vi endelig offentliggøre at Sara er blevet partner på Dyrenes Klinik. 

Kurser/uddannelse

Kirurgi i smådyr
Kirurgisk ekstraktion og lokalanalgesi i mundhulen
Cytologi
Dermatologi
Dental røntgen på hund og kat

 

« Tilbage      

DSC 5153small.jpg AS færdig

Anne-Sofie Wichmann
Dyrlæge

 

Anne-Sofie blev uddannet dyrlæge i marts 2020 og startede hos os i juni 2020.

Anne-Sofie er hurtigt faldet til og blevet en del af vores team. 

Hun har tidligere haft flere praktikophold på både dyrehospitaler og mindre klinikker.

Hun har skrevet speciale indenfor kardiologi (hjertemedicin) og dette er fortsat en af hendes mange interesser.

Anne-Sofie har en stor interesse indenfor kaniner og gnaver. 

Privat har Anne-Sofie hus som hun bruger meget tid på at renovere og sætte sit personlige præg på. Dertil fylder hendes to kaniner båt-båt og stumpi meget i hjemmet og bliver godt forkælet.  

I sin fritid holder Anne-Sofie meget af naturen og bruger blandt andet meget tid på fiskeri. 

Kurser/uddannelse

Gnaverundersøgelse/tandbehandling
Tandudtrækning

« Tilbage    
DSC 5120small.jpg Mette færdig


Mette Bisgaard
Aut. veterinærsygeplejerske

 

Mette er udlært her hos os i 2010. Undervejs i læretiden kom hun til at true med, at hun ville blive her altid og hun blev taget på ordet, for Mette er ikke bare en dygtig sygeplejerske, hun er også en herlig kollega.

Hun er vores faste operationssygeplejerske, for hun synes operationer og "alt det med bedøvelse" er spændende. Dertil kommer, at hun har en stærk sans for detaljer og et godt overblik - og det er jo bestemt ikke uvæsentligt, når man arbejder med bedøvede dyr!

Før hun startede hos os var Mette grafiker, men efter ti år fik hun nok af at sidde og stirre på tryksager og grafisk design og valgte at forfølge drømmen om at blive veterinærsygeplejerske.

Privat bor Mette sammen med sin store datter Mathilde. Hjemme bor Vera, en Cavalier King Charles Spaniel, og deres kat Agnes som er uadskillelige. 

Kurser/uddannelse

Mikroskopi af blodudstrygninger og sygdomsprocesser
Laserbehandling
Tandbehandling

« Tilbage      
DSC 5071small.jpg CB færdig


Christina Roth Burkal
Aut. Veterinærsygeplejerske og Hundetræner

 

Da Christina var lidt yngre, end hun er nu, søgte hun uden held læreplads som Veterinærsygeplejerske. Istedet blev hun uddannet frisør - og blev endda en dygtig en af slagsen. (Vi har set hende arbejde og tør godt lægge hår til!)

Men drømmen om at arbejde med dyrene var der stadig, så efter endt læretid og et par år som svend, sagde Christina sit job op og gik målrettet og beslutsomt på jagt efter et sted at blive elev.

Hun startede her i praktik i februar 2012 og vi fandt hurtigt ud af, at Christinas viljestyrke og energi skal man ikke spøge med. Efter en måned i praktik havde hun overbevist os om, at hun skulle have den elevplads, vi ikke havde!
Hun blev færdig i oktober 15 og blev straks ansat. Man skal jo ikke smide guld på gaden!

Christina elsker at træne og hun træner alt, hvad hun kommer i nærheden af - også katte og kaniner. Derfor er hun også Hundetræner i Hundeskolen. Hun havde i forvejen en del erfaring (hun har selv haft gårdhund, chow-chow og schæfer) dels på diverse kurser og uddannelser.

I fritiden er både Christina og hendes mand jægere og aktive friluftsmennesker. De deler deres hus på landet med deres pensionerede jagthund Nova, som er en Springer Spaniel/Labrador, deres kat Puf, børnene Laurits og Vera og den sidst ankommende Blue Picardy Spaniel hvalp Avi. 


Kurser/uddannelse

HIPE - High Perfermance Education ( Hundetræning) 
Instruktørudannelse Hund og Træning 
Thomas Stokke kursus 
Empowerment kursus Hund og træning
Træn din jagthund Irene Jarnved
Laserbehandling

« Tilbage      

DSC 5203small.jpg MA færdig


Maria Ann Povlsen
Veterinærsygeplejerske, Hundetræner & Adfærdsrådgiver

 

Maria havde snigpremiere som hundetræner her på klinikken tilbage i 2014.
På det tidspunkt arbejdede hun på Rynkeby Dyreklinik, hvor hun også var elev indtil hun blev færdiguddannet i veterinærsygeplejerske i 2011.

Så snart vi havde en åben plads på klinikken kontaktede vi Maria så hun kunne blive en del af vores team. 

Maria bidrager med et fantastisk humør og overskud som man i travle perioder kan læne sig op af. Dertil besidder Maria en bred vifte af færdigheder, som gør hende til en rigtig god sygeplejerske. 

Maria er vokset op på landet med alverdens dyr og har lige siden haft stor interesse for disse og en drøm om at blive veterinærsygeplejerske.

Privat bo Maria sammen med sin kæreste Andreas, deres søn Bertram og datter Alberte og dertil to hunde - Marias træningshund, Alba - en FT springer spaniel og Happy - en Staffordshire Bull Terrier.

 

Kurser/uddannelse
Hundeinstruktør-uddannelsen hos "Hund og træning", og står nu for hvalpe- og hundetræningen.
2 årig uddannelse som Adfærdsrådgiver, hos Hund og Træning.
Uddannet Nosework instruktør hos Hund og Træning 
HIPE - High Perfermance Education ( Hundetræning) 

Maria deltager løbende i kurser for at holde sig opdateret inden for træning, adfærd og almen sygepleje.

« Tilbage      
DSC 5346small.jpg EH færdig


Emilie Hansen
Aut. Veterinærsygeplejerske

 

Emilie startede hos os i praktik i 2016 og vi så hurtigt at hun var en keeper – så da der blev en ledig elevplads her på klinikken var hun et sikkert valg. Ligeledes da Emilies elevtid var forbi, tilbød vi hende en fast stilling. 

Emilie har altid drømt om at arbejde med dyr og er vokset op med en hel del af slagsen lige fra fisk, fugle, marsvin, kaniner, hunde og katte. Katte er helt klart favoritdyrene, og der er desværre lidt tomt hjemme ved Emilie i øjeblikket da de to gamle hankatte er sendt på den sidste rejse, men Emilie er ikke færdig med at have kat. Så vi venter i spænding på hvornår der kommer nye familiemedlemmer. 

Emilie er et ægte familiemenneske og bruger meget af sin fritid med familien og hendes gamle naboer som også er blevet som familie. 

Fagligt interesserer hun sig generelt meget for katte og deres adfærd. Det er også Emilie der står for klinikkens sociale medier samt hjemmesiden. 

Kurser/uddannelse

Katteadfærd og problemadfærd - Hos Ayoe Hoff 
Sammeføring af katte, hunde og babyer - Hos ICatCare
ISFM Cat Friendly Veterinary Professional - Hos ICatCare 
Facebook og Instagram for Dyreklinikker - Hos Eickemeyer med Tanya Dick  

« Tilbage      

DSC 5237small.jpg RH færdig

Rikke Hvid

Veterinærsygeplejerske-elev

 

Rikke kom dumpende da vi allermest havde brug for det og blev hurtigt tilbudt en elevplads. Hun sagde heldigvis ja.

Rikke har altid vidst hun ville arbejde med dyr. Hun har i 4 år arbejdet på Fyns Internat, og har derfor en masse viden og erfaring om dyr med sig. Rikke var glad for sit arbejde på Fyns Internat, men kunne ikke helt slippe drømmen om at blive veterinærsygeplejerske og valgte at gå efter det.

Privat bor Rikke i Ejby med sin kæreste og søn Viktor. Dertil har Rikke en skøn ældre labrador Nala og en yngre labrador Tass. Fordi Rikke ikke har helt nok at se til bor der også to frække og energiske røde hankatte, som holder godt gang i huset. 

Når Rikke ikke bruger sin tid på klinikken, bruges den sammen med familien. Helst med gåture ved strand og skov.

Rikke synes hundetræning er interessant og bruger også tid derhjemme på at lære hundene diverse tricks.

« Tilbage