Holdbeskrivelser

Vi er altid er klar til at starte hold op, når vi har seks hunde, der matcher hinanden.
Holdstørrelsen er 6-8 hunde. Der er frikvarter med fri leg på alle vores hold med mindre andet er anført.

Hvalpetræning foregår i haven ved klinikken, mens al anden træning også kan foregå på vores bane i Bredbjerg. Der er seks lektioner af 55 min. varighed.

Prisen pr. 1. december 2019 er 995 kr. for alle hold

Vi kører hvalpetræning hele året, mens andre hold typisk startes i marts og september. Du er altid velkommen til at sende en tilmelding, så hører du fra os hurtigst muligt.

Hvis du gerne vil tilmelde din hund, så udfyld tilmeldingsskemaet her. Lømmelhold

For dem der ikke nåede hvalpeholdet og nu står med en munter - og uopdragen :-) - unghund. Vi arbejder med de samme øvelser, som på hvalpeholdet. Holdet oprettes, når der er seks tilmeldte.
 

Unghundehold

For hunde der har været på hvalpekursus. Vi arbejder videre med de grundlæggende færdigheder og gør det gradvist sværere. Vi har fokus på indkald og lineføring, men når også mange andre sjove ting undervejs.
Legen er fortsat en vigtig del af træningen.
     

Fortsættere

For hunde som har været på både hvalpe og ungehundehold og bare gerne vil træne mere. Indholdet af disse kurser er en blanding af lydighed og tricks, som i høj grad tilrettelægges efter kursisternes ønsker.
Legen er fortsat en vigtig del af træningen.
 

Specialhold

Vi opretter nu og da hold for hunde med individuelle, specielle problemer. Det kan f.eks. være hunde som har problemer med at omgås andre hunde, er meget angste eller har brug for at træne på helt specielle problemer. Eller en blanding af det hele. Træningsplanerne laves individuelt, så de er tilpasset hver enkelt. Der er max seks hunde i en specialklasse.