Holdbeskrivelser

Vi er altid klar til at starte hold op, når vi har seks hunde, der matcher hinanden.
Holdstørrelsen er 6-8 hunde. Der er frikvarter med fri leg på alle vores hold, med mindre andet er anført.

Al hundetræning foregår i haven ved klinikken. Vores have er fuldt indhegnet, og derfor har vi mulighed for at inddele hundene efter størrelser og temperament, så alle får en god oplevelse. 

Der er seks lektioner af 55 min. varighed.

Prisen pr. 1. januar 2022 er 1095 kr. for alle hold 

Prisen på en enetime er 749 kr.

Vi starter løbende hold, gerne hver 8. uge. 

Hvis du gerne vil tilmelde din hund, så udfyld tilmeldingsskemaet her. 

Efter tilmelding, vil du få en bekræftigelse pr mail, på at vi har modtaget din tilmelding. Man får besked om hvilket hold man er kommet på, ca. 14 dage før opstart. Dette er for at sikre, at vi på bedst mulig vis kan sammensætte det bedste hold for jer. Vi lægger stor vægt på, at kunne sammensætte hold efter hundens størrelse, alder og temperament. Derfor kræver det ekstra tid at sammensætte holdende i sidste ende. 

Ved udeblivelse og sygdom refunderes betalingen ikke, da pladsen optages for en anden. Enetime

Enetræning af specifikke træningsudfordringer, som f.eks. gå pænt i snor, indkald, ikke hop op osv. Hvis du/I ikke har deltaget på vores hvalpehold men ønsker at komme på unghundehold er en enetime nødvendig. En enetime består af 2x30 minutter fordelt over 2 gange - tilmeldig her

 

Unghundehold

For hunde der har været på hvalpekursus. Vi arbejder videre med de grundlæggende færdigheder og gør det gradvist sværere. Vi har fokus på indkald og lineføring, men når også mange andre sjove ting undervejs.
Legen er fortsat en vigtig del af træningen.
     

Fortsættere

For hunde som har været på både hvalpe og ungehundehold og bare gerne vil træne mere. Indholdet af disse kurser er en blanding af lydighed og tricks, som i høj grad tilrettelægges efter kursisternes ønsker.
 

Nosework

Nosework er en træningsform hvor alle kan være med. Den er specielt god hvis man har en hund, der ikke bryder sig om andre hunde. For ved Nosework er der kun en hund på banen af gangen. Nosework handler om at hunden bruger sin snude til at have det sjovt, og kræver som ejer mest kun at man har masser af godbidder klar.  
     
vigga