Kiropraktik 

Mange dyr går rundt med kroniske smerter, som man ikke nødvendigvis kan finde et medicinsk svar på hvorfor. På klinikken har vi Line Rüchmeke Jepsen, som er uddannet kiropraktor. Line arbejder på alle måder på dyrets præmisser, når de er inde til behandling, og venter helst på lov fra dyrene, før hun arbejder med dem. Hun arbejder meget forsigtigt med dyrene, og hensynet til dem er altid første prioritet. 

Line har en stor værktøjskasse at arbejde med og bruger derfor altid den fornødne tid til hvert enkelt dyr, for ingen dyr er ens, og det er en prioritet at give en individuel behandling. 

En kiropraktisk behandling er en meget blid behandling, hvor Line med et hurtigt, kort stød på et specifikt sted kan aktivere leddene og kroppens nervesystem til at genoprette normal ledfunktion og bevægelse. Kiropraktik på dyr handler om, at man venter på, at vævet giver lov, og man kan derfor ikke tvinge det. Hvis man selv har prøvet at være ved kiropraktor, ved man godt, at der tvinges vores led til at give slip, og man hører tydeligt en knæk-lyd. Derfor kan dette ikke sammenlignes med kiropraktik på dyr, som er meget mere blidt. 

Eksempler på, hvor/hvornår kiropraktik kan gavne: 

  • Haltheder
  • Smerte i nakke, ryg, ben og hale
  • Besvær ved at rejse og lægge sig
  • Skader efter fald eller uheld
  • Ældre dyr
  • Muskelspændinger og nervelidelser
  • Genoptræning efter sygdom eller operation.

Line kommer hos os to gange om ugen, onsdag og torsdag fra kl. 16.00. Hvis man ønsker at booke tid, skal man ringe i klinikkens åbningstid på 65 94 21 64

Priser:                                                                                                                                          

1 behandling: 1091,50,-

Efterfølgende behandling: 703,- 

5 behandlinger: 2886,- 

line